TOP LATEST FIVE IZRADA WEB STRANICA ZAGREB URBAN NEWS

Top latest Five izrada web stranica zagreb Urban news

Top latest Five izrada web stranica zagreb Urban news

Blog Article

Izrada Net oglasnika za nekretnine za agenciju za nekretnine Alpha Luxe Group iz Poreča. S obzirom da se radi o agenciji za nekretnine Internet oglasnik sadržava mogućnost samostalnog objavljivanja nekretnina od strane agencija i posjetitelja nekretnina za prodaju i najam.

Izrada ove jednostavne World-wide-web stranice je implementirana u okviru Simple usluge o kojoj više možete saznati ovdje.

Cijena izrade Net stranica za turističke agencije i Website portala ovisi o zahtjevnosti i potrebnim funkcionalnostima istog te se dogovara individualno.

Implementacijom WebGL skripta korisnicima dajemo vizualno privlačan te interaktivan “wow” efekt. Mana WebGL implementacije da ipak nisu optimalni radi dužine učitavanja a beskorisni su za digitalnu pristupačnost korisnika. S obzirom na to da je tehnologija nova i

Naše World-wide-web stranice također sadrže i implementirani CMS sustav (Articles Management Procedure), odnosno sustav koji Vam omogućuje da samostalno upravljate sadržajem na svojoj World-wide-web stranici.

Smatramo da je suradnja protekla prilično glatko, izašli ste nam u susret u par navrata, te bili apsolutno korektni. Negativnih iskustava jednostavno nije bilo. Očekivanja su se ispunila, te bi svakako tim World-wide-web izrade preporučili dalje, pa i svojim korisnicima. Svaka je naša ideja bila uvažena, premda ni sami možda nismo bili svjesni koliko je nešto možda komplicirano za izvesti. Dobili smo gotovi projekt u ruke, upute za što i kako dalje vezano za administriranje, te privlačnu i modernu stranicu. Generalno iskustvo suradnje s Webizrada.org opisao bih ocjenom “five”.”

Izrađujemo stranice specijalizirane za najčešće hotele, apartmane, reklamu vašeg smještaja, restorane, kafiće, konobe i tvrtke raznih djelatnosti iz Splita i okolice i iz tog razloga smo visoko pozicionirani na Google-u kod termina izrade Website stranica Split i drugim tražilicama kao što su Bing, Yahoo, Pogodak ali i mnogim hrvatskim direktorijma.

Napredni World wide web shop sa velikim brojem funkcionalnosti, od povezivanja sa dobavljačima, stanja robe u poslovnica i više vrsta naplate.

Google favorizira redovno objavljivanje more info novog, unikatnog i kvalitetnog sadržaja na vašoj Internet stranici. Upravo je dodavanje novog sadržaja upravo ono što će vašu Internet stranicu izdvojiti od Net stranica konkurencije.

Izabrane komercijalne ključne riječi koje će biti upotrijebljene za AdWords oglašavanje i optimizaciju odredišnih stranica za usluge i proizvode

Što je WordPress? WordPress je platforma za izradu Internet stranica i blogova. To je jedno programsko rješenje i servis s kojim se izrada World wide web stanica maksimalno olakšava. Ima mnogo svojih prednosti, ali i nekih nedostataka.

Riječ je o izradi kompleksnog e-Discovering portala za medicinsku branšu, s nizom specifičnih i custom made programiranih funkcionalnosti, te dizajnom teme prilagođene željama i potrebama klijenta.

Net stranica služi za prezentaciju Yoga tečajeva širom svijeta; tečajeve je moguće pretražiti putem niza filtera i placemark obilježja na Google map kartama, te je moguće izvršiti on the web rezervaciju željenog tečaja.

Projekt obuhvaća izradu multijezične web stranice, prema paketu Net Prodavač koji podrazumijeva ugradnju alata i kanala za kvalitetan internet marketing sadržajem, izradu mobilne verzije Net stranice, segmente marketinga socijalnim mrežama, e-mail advertising i sl..

Report this page